Jouw mogelijkheden

Dit maakt werken bij Parnassia Groep interessant

Wat je doet, doet ertoe. Daarom willen we het beste voor onze collega’s. Naast een afwisselende baan, met een professioneel en uitdagend werkklimaat, kun jij bij ons blijvend groeien in je vak. Hebben we je interesse gewekt? Lees verder welke voordelen we je nog meer bieden.

Jouw mogelijkheden

Er zijn verschillende reden die het interessant maken om te werken bij Parnassia Groep. Hier jouw voordelen op een rijtje:

Persoonlijke en professionele groei

Om jouw kennis verder te ontwikkelen, hebben we een ruim aanbod aan (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden via onze eigen Parnassia Groep Academie en denken we ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij bepaalt welke richting je op wilt en hoe je kunt bijdragen aan verbeteringen. Doordat we uit verschillende gespecialiseerde zorgaanbieders bestaan, is het ook eenvoudig om nieuwe uitdagingen aan te gaan en horizontaal of verticaal te groeien in je vak.

Gunstige arbeidsvoorwaarden

Je plukt de voordelen van de grootschalige organisatie die we zijn. Denk aan de vele onderzoek- en opleidingsmogelijkheden die we je bieden. Tegelijkertijd ervaar je de goede sfeer van kleinschalige teams. Naast een goed salaris conform cao GGZ, ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen en hebben we veel aandacht voor vitaliteit en jouw loopbaan. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden.

Ruimte voor onderzoek en innovatie

Vind je dat het anders kan? Er liggen voor jou als professional veel kansen om je hard te maken voor belangrijke thema’s binnen de zorg en bij te dragen aan innovatie, (wetenschappelijk) onderzoek en topklinische zorg. Momenteel werken we aan meer dan 150 onderzoeken.

Werk privé balans

We vinden het belangrijk dat er goede balans is tussen jouw werk- en privéleven. Bespreek daarom de inzet van jouw uren die je voor ons wilt werken Ook zijn er mogelijkheden om thuis te werken. Geef je voorkeuren aan bij team recruitment of bij de contactpersoon in de vacature waar jij interesse in hebt. Samen bespreken we hoe we kunnen aansluiten op jouw wensen. 

Flexibele uren

Wil je ervaren hoe het is om in de ggz te werken? Maak dan kennis met ons Flexpunt. Je kunt kennis maken met verschillende afdelingen waar tijdelijk een personeelstekort is. Ook als je al in de ggz werkzaam bent en je het leuk vindt om extra uren aanvullend te werken, ben je welkom bij het Flexpunt.

Eigen regie

Wij gaan uit van de mogelijkheden van onze cliënten in plaats van hun beperkingen. Onze cliënten bepalen zelf wat zij nodig hebben in hun herstel. Wij bieden onze collega’s de ruimte om hier zo goed mogelijk op aan te sluiten. Door de eigen regie die collega’s hierdoor in het werk ervaren, ontstaan vele mooie initiatieven. Deze stimuleren wij graag door eens in de twee jaar de PG-prijs uit te reiken voor de beste innovatie in de zorg. Jouw bijdrage doet er toe.

Alle specialismes onder één dak

Kinderen, adolescenten, volwassenen en ouderen hebben allemaal uiteenlopende hulpvragen en behoeften. Om daarin te voorzien bieden onze verschillende specialistische zorgaanbieders een uiteenlopend aanbod. Van preventie, ambulante behandelingen, klinische opnames, wijkgericht werken tot online aanbod. Waar kom jij het beste tot je recht? Er zijn volop uitdagingen bij ons. De ggz is zo gek nog niet.

Werk dicht bij huis

We zijn de grootste ggz aanbieder in Nederland en hebben 500 locaties verspreid over heel Nederland. De meeste locaties vind je in Noord-Holland, Haaglanden en Rijnmond. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt waar jij jouw deskundigheid in kunt zetten. Zeker met mogelijkheden om online te behandelen, hoeft reistijd geen probleem meer te zijn.

Aan de slag

Weten of wij ook een passende baan voor jou hebben? Bekijk onze vacatures en plan een vrijblijvende koffiedate. Samen kijken we waar jij het beste tot je recht komt op basis van jouw talenten, ambities en wensen.. Op dit moment zijn we vooral op zoek naar:

Stel een Job alert in als je graag bij ons wilt werken, maar nu geen passende functie vindt. Als je nog niet precies weet waar je bij ons wil werken, dan kun je via ons Flexpunt ingezet worden bij verschillende afdelingen. Of loop stage en kijk wat bij je past. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om bij ons vrijwilligerswerk te doen. Een dagje met een afdeling meelopen, is natuurlijk ook altijd mogelijk.

Nog vragen?

Geïnteresseerd om bij ons te komen werken? Bekijk onze vacatures of neem contact op met team recruitment.