Sollicitatieprocedure

In 5 stappen naar een nieuwe uitdaging

Wat leuk dat je interesse hebt om bij ons te komen werken. Solliciteren gaat bij ons in vijf stappen. Heb je hierover nog vragen? Neem gerust contact op met team recruitment. Zij beantwoorden graag jouw vragen.

Stap 1 Oriënteer

Binnen Parnassia Groep hebben we jou veel te bieden. Wil je weten welke mogelijkheden er zijn? Plan dan een (virtuele) koffiedate in voor jouw vakgebied. Wij denken graag vrijblijvend mee welk zorgbedrijf het beste past bij jouw wensen en ambities.

Stap 2 Solliciteer

Wat fijn dat je bij ons solliciteert. Dit doe je online via de knop Solliciteer in de vacature. Zit jouw vacature er niet bij? Stel dan een job alert in en ontvang de vacatures waar jij interesse in hebt.

Stap 3 Het contact

We bekijken jouw sollicitatie en checken of eventuele vereiste documenten aanwezig zijn. Je ontvangt van team recruitment terugkoppeling op jouw sollicitatie. 

Stap 4 Het gesprek

Bij een match heb je jouw gesprek met een vacaturehouder of een recruiter. In het gesprek sluiten we graag aan op jouw wensen en ambities en denken we graag mee waar en hoe jij het beste tot je recht komt. Er is altijd mogelijkheid om een dag(deel) met te lopen. Ook kan er nog een tweede gesprek plaatsvinden. 

Stap 5 Aangenomen of afgewezen?

Als we na het gesprek beiden een goed gevoel hebben, volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Een diplomacheck en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Bij indiensttreding vragen we een verklaring omtrent gedrag (VOG). Uiteraard vergoeden we de kosten.

Kom je niet in aanmerking voor de functie? Graag kijken we met je mee welke vacatures nog meer aansluiten op jouw profiel. Wie weet kun je toch bij ons aan de slag. Je kunt natuurlijk ook altijd een job alert instellen. 

Stap 6 Welkom

Fijn dat jij bij ons aan de slag gaat. Je nieuwe collega’s staan klaar om je te ontvangen. Een inwerkprogramma ligt voor je klaar om een goede en prettige start te maken. Veel succes en plezier.