Veelgestelde vragen

Alles wat je wil weten over werken bij Parnassia Groep

Wat maakt Parnassia Groep een aantrekkelijk werkgever?

Als specialist in de geestelijke gezondheidszorg en ook als grootste ggz-aanbieder in Nederland bieden we je voldoende mogelijkheden. Zo kun jij werken bij: Indigo, 1nP, Youz, i-psy, PsyQ, Brijder, Triora, Reakt, Parnassia, Antes en Fivoor. Bedrijven met een eigen specialisme, die zich inzetten voor verschillende doelgroepen vanuit deskundige kleine teams. En continu beter worden in je vak doe je via onze Parnassia Groep Academie, onze uitgebreide bibliotheek en de referaatbijeenkomsten die we regelmatig houden. Jouw inzet belonen we graag met een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Bekijk jouw mogelijkheden en waarom je voor Parnassia Groep zou moeten kiezen. Lees ook wat onze collega’s zeggen over hun werk bij ons.

Kan ik stage lopen bij Parnassia Groep?

Wij bieden volop (afstudeer)stagemogelijkheden voor MBO, HBO en WO-studenten, zowel in de zorg als in de ondersteuning. Ook voor middelbare scholieren die een maatschappelijke stage lopen, is Parnassia Groep een leerzame plek. Lees meer over onze stagemogelijkheden en de contactgegevens van ons Stagebureau.

Kan ik een opleiding volgen bij Parnassia Groep?

Parnassia Groep leidt zorgprofessionals op in alle vakgebieden van de ggz. Wij bieden agogische en verpleegkundige opleidingen en opleidingen tot gz-psycholoog, klinisch (neuro) psycholoog, psychotherapeut, psychiater en verslavingsarts. Deze opleidingen bieden we aan via onze Parnassia Groep Academie. Daarnaast bieden we ook verschillende leerwerkplekken.

Kan ik als flexwerker aan de slag?

Het Flexpunt is het interne uitzendbureau van de Parnassia Groep. We vangen tijdelijke personeelstekorten op voor onze verschillende afdelingen. Ook studenten in opleiding zijn van harte welkom. Met alle specialismes onder één dak vinden we zeker een plek die aansluit bij jouw wensen.

Bekijk onze vacatures voor flexwerkers.

Kan ik als vrijwilliger aan de slag?

Voor ons zijn vrijwilligers van onschatbare waarde. Zij geven onze cliënten extra aandacht, plezier en afleiding. Als je als vrijwilliger bij ons aan de slag wil, maken we graag kennis met jou.

Bekijk onze vacatures voor vrijwilligers.

Ik wil mijn ervaring inzetten om anderen te helpen. Kan dat bij Parnassia Groep?

Naast wetenschappelijke en specialistische kennis hechten wij veel waarde aan ervaringskennis in onze behandeling van cliënten. Om als ervaringsdeskundige bij Parnassia Groep aan de slag te gaan heb je een relevante opleiding in ervaringsdeskundigheid nodig. Kijk op onze vacaturepagina en typ in het zoekveld ‘ervaringsdeskundige’ of ‘ervaringswerker’ in. Geen zoekresultaten? Er zijn op dat moment geen vacatures voor ervaringswerkers. Er zijn ook mogelijkheden als vrijwilliger aan de slag te gaan. Of misschien biedt een werkervaringsplaats mogelijkheden.

Hoe is de bescherming van mijn persoonsgegevens geregeld?

Parnassia Groep vindt de bescherming van persoonsgegevens erg belangrijk en streeft ernaar deze zo goed mogelijk te waarborgen. Speciaal voor collega’s, stagiairs en sollicitanten is een privacyverklaring opgesteld.

Lees ook onze Disclaimer-Privacy, hoe we met de gegevens van bezoekers op onze website omgaan.

Hoe kan ik contact opnemen met team recruitment?

Er zijn verschillende recruiters werkzaam binnen Parnassia Groep. Deze zijn veelal gekoppeld aan één van onze specialismes Neem bij vragen contact met hen op. Zij zijn altijd bereid om met jou mee te denken waar jij het beste tot je recht komt binnen Parnassia Groep.

Ook kun je een koffiedate plannen met een recruiter.