Systeemtherapeut

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het team eetstoornissen in Rotterdam een systeemtherapeut.
 

Dit ga je doen

Ben jij een systeemtherapeut / systemisch werker en heb je affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie met eetproblematiek? Lees dan verder. 

Het YET is multidisciplinair en werkt samen met het team van PsyQ Eetstoornissen Rijnmond, Youz Eetstoornissen Haaglanden en Emergis in Zeeland. Deze samenwerkende zorgprogramma’s zijn onderdeel van het Eetstoornis Experts Netwerk (ÉÉN) en hebben het TOPGGz-keurmerk. De cliënt krijgt op een afdeling met dit keurmerk hoog gespecialiseerde zorg (topklinische zorg) die gebaseerd is op de laatste wetenschappelijke inzichten, al dan niet door eigen onderzoek. De uitkomsten van die onderzoeken worden verwerkt in de behandelingen. Hierdoor krijgt de cliënt een behandeling die gebaseerd is op de meest recente inzichten.

Het multidisciplinaire, generalistisch en specialistisch werkende team van onze poli in Rotterdam-Noord biedt behandeling aan cliënten met een eetstoornis en hun gezin (Youz Eetstoornis Team: YET). Je bent betrokken bij de poliklinische en deeltijd behandeling van cliënten en hun ouders waarbij eetproblematiek centraal staat. Je speelt hierbij goed in op de behoeften van kinderen en jongeren, het gezin en de omgeving. 

Wat ga je doen:

  • Je functioneert binnen een multidisciplinair team, waarbinnen je een actieve inbreng hebt in de multidisciplinaire diagnostiek- en behandelbesprekingen en mede het verdere behandelbeleid bepaalt;
  • Vanuit je eigen professionele verantwoordelijkheid verricht je systeem diagnostisch onderzoek en systeembehandelingen, zoals systeemtherapieën en ouderbegeleidingen;
  • Het voeren van Individuele en meerdaagse groepsbehandelingen;
  • Je draagt zorg voor intake, advies en therapeutische behandeling en verslaglegging hiervan.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut met lidmaatschap van de NVRG of je hebt een afgeronde opleiding systemisch werker;
  • Je bent enthousiast over en hebt ervaring met het werken met gezinnen;
  • Een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals;
  • Ervaring met CBT-E, MGDB en andere behandelvormen voor eetstoornissen strekt tot de aanbeveling.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
 

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3541,- en maximaal € 5335,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.
 

Werkenbij Parnassia groep

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, is onderdeel van Parnassia Groep.

Interesse

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-82317054.
 

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Zorgbedrijf: Youz
Standplaats(en): Rotterdam
Opleidingsniveau: HBO/WO
Salarisschaal: FWG 59/60 (€3541,- tot €5335,-)
Dienstverband: Bepaalde tijd
Minimaal aantal uren: 24
Maximaal aantal uren: 36
Nummer: 2141