Systeemtherapeut

Youz specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het Youz Eetstoornissen Team (YET) in Den Haag een systeemtherapeut. 

Ben jij flexibel, stressbestendig, innovatief en gedreven? Ben jij als systeemtherapeut de spil in het traject? Kom werken bij het leukste team van Youz!

Wat ga je doen?

Het YET is multidisciplinair en werkt samen met het team van PsyQ eetstoornissen Haaglanden, YET en PsyQ eetstoornissen Rijnmond en Emergis eetstoornissen volwassenzorg & kind en jeugd. Gezamenlijk is dit netwerk Top-GGz gecertificeerd wat inhoudt dat wij naast excellente behandeling, ook onderzoek verrichten en kennis over eetstoornissen verspreiden. Ook is er een intensieve samenwerking met andere externe partners.

Als systeemtherapeut bij het YET (Youz Eetstoornissen Team) maak je onderdeel uit van een team met een goede sfeer, korte lijnen en waar collega’s wat voor elkaar over hebben. Jij bent verantwoordelijk voor gezinstherapieën aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Je betrekt het gezin al vroegtijdig bij de behandeling, zodat er zo goed mogelijk gehandeld kan worden voor het kind of de jongere. De werkzaamheden:

  • je functioneert binnen een multidisciplinair team, waarbinnen je een actieve inbreng hebt in de multidisciplinaire diagnostiek- en behandelbesprekingen en mede het verdere behandelbeleid bepaalt;
  • vanuit je eigen professionele verantwoordelijkheid verricht je systeem diagnostisch onderzoek en systeembehandelingen, zoals systeemtherapieën en ouderbegeleidingen;
  • individuele en (meerdaagse) groepsbehandeling;
  • je draagt zorg voor intake, advies en therapeutische behandeling en verslaglegging hiervan.

Dit ben jij

  • je hebt een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut met lidmaatschap van de NVRG;
  • je bent enthousiast over en hebt ervaring met het werken met gezinnen;
  • een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals;
  • ervaring met FBT, MGDB en andere behandelvormen voor eetstoornissen strekt tot de aanbeveling;
  • je durft uitdagingen aan te gaan en wil graag meedenken over het verder ontwikkelen van behandelingen;

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.  Het salaris bedraagt minimaal € 3541,- en maximaal € 5335,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, is onderdeel van Parnassia Groep.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-82317054.

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Zorgbedrijf: Youz
Standplaats(en): Den Haag
Opleidingsniveau: HBO/WO
Salarisschaal: FWG 59/60 (€3541,- tot €5335,-)
Dienstverband: Bepaalde tijd
Minimaal aantal uren: 36
Maximaal aantal uren: 36
Nummer: 3265