Systeemtherapeut

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, zoekt voor het FACT team in Rotterdam op de Wijnhaven een systeemtherapeut. 

Ben jij een systeemtherapeut die graag het initiatief neemt? Weet jij als geen ander hoe gezinnen te behandelen die zijn vastgelopen en wil je graag outreachend werken? Lees dan verder.

Dit ga je doen

Het FACT team werkt outreachend en is gehuisvest in Rotterdam op de Wijnhaven. In het team werken collega’s van verschillende disciplines en met een diversiteit aan achtergronden. Dit biedt de professionele ruimte om vanuit de verschillende invalshoeken naar een vraagstuk te kijken om tot de beste behandeling te komen. Wij bieden dan ook EMDR, CGT, DGT en psychologische behandelingen.

Het team is gecertificeerd maar dit betekent niet dat onze ontwikkelingen stil staan. Voor de komende periode willen we onze deskundigheid en professionaliteit vergroten door de samenwerking met de poli’s te intensiveren, het beter positioneren van ervaringsdeskundigheid en nog beter samen te werken met de netwerkpartners in onze regio. Daarnaast staat een gezond werkklimaat met een evenwichtige caseload hoog op onze agenda. De werkzaamheden:

  • het begeleiden en behandelen van jongeren en hun gezin;
  • vanuit je eigen professionele verantwoordelijkheid verricht je systeem diagnostisch onderzoek en systeembehandelingen zoals systeemtherapieën en complexe ouderbegeleidingen;
  • je draagt zorg voor intake, advies en therapeutische behandeling;
  • je neemt deel aan de multidisciplinaire besprekingen van cliënten;
  • je levert door middel van gezins-systeemonderzoek en de rapportage daarvan een bijdrage aan de diagnostiek.

Dit ben jij

  • een afgeronde HBO of WO aangevuld met de opleiding systeemtherapie (NVRG). Je kan zelfstandig werken en hebt enige jaren relevante werkervaring;
  • je hebt een SKJ inschrijving in het beroepsregister voor jeugd- en gezinsprofessionals of kan deze registratie aanvragen;
  • gezien het brede werkveld is er veel afwisseling binnen en tussen de werkdagen en is een flexibele opstelling belangrijk.

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Wij bieden

Wij bieden onze collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz. Klik hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

Het betreft een functie voor 24-36 uur per week. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt minimaal € 3541,- en maximaal € 5335,- (FWG 59/60) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

Werken bij Parnassia Groep

Youz, specialistische zorg voor jeugd en gezin, is onderdeel van Parnassia Groep.

Interesse?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Marion van der Velden, recruiter, via 06-82317054.

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Zorgbedrijf: Youz
Standplaats(en): Rotterdam
Opleidingsniveau: HBO/WO
Salarisschaal: FWG 59/60 (€3541,- tot €5335,-)
Dienstverband: Bepaalde tijd
Minimaal aantal uren: 24
Maximaal aantal uren: 36
Nummer: 3368