Gz-psycholoog Mentaal Gezondheidscentrum

Voor onze Mentale Gezondheidscentra zoeken we gz-psychologen die pionieren in het opgezette Mentaal Gezondheidscentrum met de mogelijkheid van een vaste aanstelling.

Dit ga je doen

Samen met het sociaal domein, huisartsen en andere regiopartners, is Parnassia Groep gestart met de opzet van drie Mentale Gezondheidscentra. Hiervoor zijn we op zoek naar gedreven collega’s met passie voor ons mooie vak, maar ook met lef om cliënten zelf te laten werken aan herstel. 

Bij de Mentale Gezondheidscentra voer je verkennende gesprekken waarin je vanuit jouw expertise samen met een burger bepaalt wat het beste antwoord is op de hulpvraag.
Je voert kortdurend generalistische en kortdurend specialistische behandelingen uit waarmee je indien gewenst nauw samenwerkt met betrokken netwerkpartners.
Door jouw kennis en expertise als regiebehandelaar op deze manier optimaal in te zetten, bieden we de beste zorg voor onze cliënten, voorkomen we onnodige instroom in de GGZ, maar kun jij je ook richten op het behandelen van cliënten die onze zorg het hardste nodig hebben. Een mooie kans dus om de regie te pakken en bij te dragen aan het terugdringen van de wachtlijsten in de GGZ.

Werk samen in een gedreven en gezellig team bestaande uit collega’s van binnen én buiten de ggz. 

Dit ben jij

  • je bent GZ psycholoog en BIG geregistreerd;
  • je bent nieuwsgierig en durft je reguliere werk als regiebehandelaar met pionieren te combineren;
  • je kunt focussen op de hulpvraag en werken vanuit de herstelgedachte.

Wij bieden

  • gevarieerd en zinvol werk met volop ruimte voor ontplooiing;
  • een professionele en informele werkomgeving;
  • een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao ggz;
  • werkweek van 16-36 uur met veel ruimte voor zelfstandige invulling;
  • meewerken aan nieuwe teamvorming;
  • een salaris van minimaal €4108 en maximaal €6264 (FWG 64/65 ) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur:
  • een vaste aanstelling.

Werken bij Parnassia Groep

Werken in een Mentaal Gezondheidscentrum biedt je de mogelijkheid om mee te bouwen aan de ggz van morgen. We nodigen je dan ook uit om als regiebehandelaar deze werkwijze samen met de relevante netwerkpartners (behandel) inhoudelijk vorm te geven. We zijn benieuwd naar jouw ideeën daarover. Dat betekent dat we graag zien dat je mee bouwt en samen met je startende team invulling geeft aan het nieuwe zorgconcept. Daarbij is er wat ons betreft ruimte om te experimenteren. Uiteraard betrekken we je dan ook graag bij het aannemen van collega’s met wie je samen het team vormt.

Interesse ?

Neem direct contact op met Bas Dirken, 06-51086612. Vragen over de sollicitatieprocedure, stel je aan sr. recruiter Jasmina Durak, 06-57649138.

Deel in jouw netwerk Deel op Facebook Deel op X Deel op LinkedIn Afdrukken Tip een vriend(in)
Zorgbedrijf: Mentaal Gezondheidscentrum
Standplaats(en): Den Haag, Purmerend, Rotterdam
Opleidingsniveau: WO
Salarisschaal: FWG 64/65 (€4108,- tot €6264,-)
Dienstverband: Onbepaalde tijd
Minimaal aantal uren: 16
Maximaal aantal uren: 36
Nummer: 1777